umbra

prelate Prelate Camioane

Prelatele de camioane reprezinta un accesoriu util si in acelasi timp obligatoriu al unei structuri auto care transporta marfuri de uz general. Orice prelata de camion trebuie sa indeplineasca anumite scopuri :
  • sa fie usoara – se prefera utilizarea unei prelate de camion in locul unei structuri din tabla pentru simplul fapt ca transportatorul trebuie sa transporte marfuri cat mai multe si nu caroserii grele.
  • sa fie rezistenta in timp – o prelata de camion trebuie sa dureze cel putin opt ani, pentru a asigura o eficienta economica maxima
  • sa protejeze marfurile contra intemperiilor de orice fel
  • materialul de prelata de camion sa fie rezistent la temperaturi scazute si ridicate, pentru a putea circula in cat mai multe zone climatice cu aceeasi eficienta
  • sa reziste la razele ultraviolete – se evita fenomenul de imbatranire al materialului de prelata
  • sa poata fi manipulata usor de catre operatori externi sau de catre soferi. Modalitatea de executie a unei prelate de camion trebuie sa fie de asa maniera incat operatorii sa nu intampine greutati in ridicarea peretilor sau decopertarea repetata
  • sa asigure siguranta transportului in conditiile legislatiei internationale sau nationale
  • sa aibe costuri rezonabile
Prelatele de camioane pot fi executate din materiale usoare, pentru camioanele de mici dimensiuni sau din materiale mai groase pentru suprastructurile culisante, in special la semiremorci.
In general, pentru fiecare tip de prelata de camion se alege materialul potrivit caroseriei existente

prelate Prelate Camioane Antiefractie

Pe o prelata de camion se pot aplica la cerere fire speciale de otel contra efractiei, pana la nivelul de inaltime la care se poate asigura deplina siguranta a marfurilor. Aceeasi metoda se poate aplica folosind materiale speciale cu kevlar pentru protectia tavanelor culisante. Acest tip de material este aparut de curand si este posibil sa fie introdus in piata de prelate de camioane ca si o regula generala in scurt timp.

Timpul de executie al unei prelate de camion este scurt, de cateva ore, acest lucru fiind in avantajul transportatorului, mergandu-se pe ideea ca un transportator trebuie sa ruleze, nu sa stea in parcare.

Fiind pe piata de peste 22 de ani ILCORA este deja un brand arhicunoscut pe piata, imbunatatindu-si continuu activitatea in folosul transportatorilor.
Materialele folosite pentru confectionarea prelatelor de camioane sunt in exclusivitate produse in Europa de Vest, de la firme germane si italiene de profil, avand garantia unei calitati similare cu cele produse de firme de marca europene. Privind la companiile de transport care sunt prezentate pe siteul nostru la categoria imagini prelate, oricine poate constata veridiciatea celor spuse mai sus si de ce nu, poate fi alaturi de cei care au avut incredere atatia ani in ILCORA, prin a-i deveni clienti fideli.

copertine Imagini Prelate Camioane

Pentru a vizualiza imagini cu prelatele pentru camioane executate ,va invitam sa vizitati galeria de imagini , sectiunea prelate .

 

 

 

 

 

 

 

 

umbra
Adresa :
Saliste Jud. Sibiu
Str. D.D. Rosca nr. 12
Cod Postal 557225
Program lucru :
luni - vineri 7:30 - 17:00
Ne gasiti si pe Facebook facebook ilcora
Google Harti (Maps)

Telefon / fax :
0269553442
Telefoane Mobile :
Prelate Camioane
Relatii Preturi Programari :
0731838347
Prelate Copertine
Relatii Tehnice si Solutii de Executie:
0726180820
Corturi
Relatii Tehnice , Preturi , Cereri de oferta
0731838351 sau e-mail
meniu corturi evenimente
 
Home Despre Noi Contact News -- Politica Cookie